~Pozastavení~
Občas tu bude nějaký článek.
Podrobnosti zde

Soutěž: Fotografická-4.+5.Vyhodnocení

21. července 2012 v 11:08 | Bebe |  Soutěže
Ahoj,
tak po dlouhé době je tu vyhodnocení 4. a zároveň 5. kola fotografické soutěže. Byly nějaké komplikace kvůli jedné soutěžící, která fotky kopírovala z internetu. Tak jsem se rozhodla vzít zpátky El a Erbanku, které vypadly. Ty ale musely fotit dvě témata najednou a tak jsem udělala zároveň 4. a 5. vyhodnocení. Maximální počet bodů od jednoho porotce je tedy 10+10 a porotci jsou tři, to znamená, že maximální počet bodů je 60.
El se pokoušela vyfotit jídlo a potom jela na dovolenou, takže se musela odhlásit. Nakonec tedy zbyla Erbanka, Jana janishka, Your-crazy-neighbor, Camilka a Mrs Tajemná. Mrs Tajemná ještě neposlala fotku na téma výhled :/. Jenže čekat už nemůžu. Taak jdeme hodnotit, dneska tu mám nového porotce a to mého bráchu.

1.Soutěžící: Camilka

1.Fotka-na téma jídlo
2.Fotka-na téma výhled
Hodnocení:
1.Fotka: Pěkná fotka, působí na mně tak domácky :) } Body: 9
2.Fotka: Promiň, ale tato fotka se mi ani trochu nelíbí... :( :( } Body: 3
1.Fotka: Nádherná, taková úplně 'šťavnatá' a barevná, krásná. } Body: 8
2.Fotka: Je taková zvláštní, má pěknou atmosféru. Docela se mi líbí. } Body: 7
1.Fotka: Lepší by to bylo, kdybys to vyfotila na stole. To bílý pozadí je takový zvláštní, ale jinak hezký. } Body: 8.5
2.Fotka: Moc se mi tam nelíbí ty dveře a neni vidět moc ten výhled. } Body: 5.5
Celkem: 42 bodů

2.Soutěžící: Erbanka

1.Fotka-na téma jídlo

2.Fotka-na téma výhled
Hodnocení:
1.Fotka: Pěkná fotka, ale zdá se mi, že je taková obyčená... :// } Body: 8
2.Fotka: Pěkná fotka :) :) } Body: 10
1.Fotka: Je to pěkně ostré a líbí se mi. Ještě jak jsou ty melouny v povzdálí, to je pěkné. } Body: 9
2.Fotka: Prahu mám ráda, je to pěkná fotka. Jen ještě kdyby bylo hezčí počasí..:). } Body: 9
1.Fotka: Je pěkná, jenom bych ten první meloun dal trošku dál, aby byly vidět ty ostatní. } Body: 8.5
2.Fotka: Je to hezká fotka. Líbí se mi, že je na půlce Prahy stín a na půlce světlo. } Body: 9.5

Celkem: 54 bodů

3.Soutěžící: jana-janishka

1.Fotka-na téma jídlo

2.Fotka-na téma výhled
Hodnocení:
1.Fotka: Pěkná fotka, ale obyčená... :// } Body: 7
2.Fotka: Pěkná fotka... :) :) Zajímavé je to :P } Body: 10
1.Fotka: Promiň, nelíbí se mi. Dort je to hezký, ale není na ní nic zajímavého. } Body: 4
2.Fotka: Tahle fotka už se mi líbí o dost víc. Má strašně pěknou prázdninovou atmosféru. } Body: 9.5
1.Fotka: Hezký dort, ale ubrus a podložka se mi tam nelíbí. } Body: 5.5
2.Fotka: Nádherný výhled, moc se mi líbí. } Body: 10

Celkem: 46

4.Soutěžící: Mrs.Tajemná

1.Fotka-na téma jídlo

2.Fotka-na téma výhled
Neposlala..

Hodnocení:
1.Fotka: Pěkná fotka...} Body: 10
1.Fotka: Je docela hezká, i když na můj vkus trochu tmavá. } Body: 6
1.Fotka: Promiň, ale tahle fotka nevypadá moc hezky. } Body: 4

Celkem: 20 bodů

5.Soutěžící: Your-crazy-neighbor

1.Fotka-na téma jídlo

2.Fotka-na téma výhled
Hodnocení:
1.Fotka: Oooo...Velice pěkná fotka...Asi jsem se zamilovala ♥ } Body: 10
2.Fotka: Zase krásná fotka od zkušené blogerky... :) } Body: 10
1.Fotka: Oh! Ta je dokonalá, úžasná. Ten řetízek chci taky! :) } Body: 10
2.Fotka: Ty černé mraky jsou hezké, ale jinak se mi moc nelíbí, promiň. } Body: 6.5
1.Fotka: Nádherná fotka! Nemám slov. } Body: 10
2.Fotka: Má to takovou ponurou atmosféru, ale tu mám docela rád. } Body: 8.5

Celkem: 55
Vypadává:
Mrs Tajemná a Camilka

Moc vám děkuju, že jste se přihlásily a gratuluju, že jste se dostaly tak daleko! Diplomy vám udělám a budou tu do týdne :). Stejně tak zadání do dalšího kola (už finálového!)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ali.~ Ali.~ | Web | 21. července 2012 v 11:13 | Reagovat

některé fotky jsou vážně úžasné :)

2 mrs-brunett mrs-brunett | Web | 21. července 2012 v 11:14 | Reagovat

Krásné fotky! :) Vážně se povedly :)

3 Neluška... Neluška... | E-mail | Web | 21. července 2012 v 11:15 | Reagovat

Jsem ráda, že jsem mohla hodnotit... :D :D Pošleš mi potom další nebo už ne...? :(

4 your-crazy-neighbor your-crazy-neighbor | Web | 21. července 2012 v 13:32 | Reagovat

Děkuju za hodnocení ^^
Můžu se jenom zeptat kolik je tvému bráchovi ?:)

5 Erbanka Erbanka | Web | 21. července 2012 v 18:03 | Reagovat

Jé tak to je super, vážně jsem nečekala, že postoupím. Děkuji na stotisíckrát! :-)

6 smile-sany smile-sany | Web | 21. července 2012 v 21:13 | Reagovat

Gratuluju všem:) A krásné fotky♥

7 jana-janishka jana-janishka | Web | 22. července 2012 v 17:18 | Reagovat

já postupuju?páni,to jsem nečekala,že se dostanu tak daleko

8 christain christain | E-mail | Web | 23. října 2012 v 8:29 | Reagovat

A. A shooting star!
http://www.shoesgreat.com/

9 Dorothymed Dorothymed | E-mail | 19. července 2017 v 3:52 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
See you later ;)

XRumer20170718

10 ArleneRougs ArleneRougs | E-mail | 22. července 2017 v 18:41 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck!

XRumer20170721

11 ArleneRougs ArleneRougs | E-mail | 22. července 2017 v 23:59 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
Good luck ;)

XRumer20170721

12 DavidKaf DavidKaf | E-mail | 28. července 2017 v 21:48 | Reagovat

VasTutNet точка  ru  удалим негативные отзывы о Вас,разместим положительные,Спецалист по удалению плохой негативной информации в сетиотзывы в сети интернет Удалим всю негативную информацию ,разместим положительные отзывы.Привлечение трафика аналог яндекс директа и гугла Агентство репутации Вастутнет VasTutNet точка ру!

13 AaauceWen AaauceWen | E-mail | Web | 4. srpna 2017 v 17:21 | Reagovat

Segway Verona offers tours that make sure you will enjoy a fun and immerse experience of our beloved city. We combine Segway, our innovative way of transportation, with tours in the historical city centre. Through our explorations of 1 or 2 hours, we will bring you to the most breathtaking spots, so that, if you do not stay long in Verona, we make sure that you see all of the unmissable sights!

Segway is really easy to use! It is so intuitive that it feels like an extension of the human body. To understand why, consider this: if you stand up and lean forward, so that you are out of balance, you will intuitively put your leg forward. Segway works the same way: to move forward or backward, the rider just leans slightly in such direction, and Segway will follow your movements. It is also easy to turn right or left, since the rider just has to push respectively Segway’s handlebar.

Segway is safe. Anyone over the age of 12 can join our tours, except for pregnant women. Apart from these cathegories, we encorage people of every age to try Segway, because this self-balancing object can really make your experience in Verona much more delightful! In fact, if it is hot, you will enjoy some fresh air and avoid to sweat; if it is cold, you will have the possibility of staying outside the least possible time. It is proved that our 2 hours tours show you what you will see in 6 hours walking!

All the tours start with a little training on how to use Segway, because for us safety is the priority. However, we experienced that it takes just a little practice to master on Segway! There are no required skills and, in particular, no need to be able to bicycle. There will always be a tour leader with you, guiding the whole group, so that you can enjoy the view and the tour of Verona. Audioguides (available in different languages) will provide the information you need to fully comprehend the history and architecture of our main monuments, squares and buildings.

In particular, our 2 hours tour will show you: Piazza Bra, one of the biggest squares in Italy, with the Arena, the famous Roman amphitheatre; we will then take Via Oberdan in order to see Portoni Borsari, one of the ancient entrance of the Roman city; we will firstly explore Piazza Erbe and secondly Piazza Dei Signori, two squares full of symbols and buildings with enchanting beauty, and then see Arche Scaligere. Heading to the Duomo, Verona’s Cathedral, we will pass by Santa Anastasia, next to the Conservatory of music; after that, we will have a break on Ponte Pietra, the bridge with the breathtaking view of the Roman Theatre and San Pietro Castle (and much more). On our way back, we will stop at Juliet’s house, so that you don’t forget to take pictures and write your names on the walls! We will conclude our tour with Castelvecchio, the Scaligeri castle and enjoy its amazing view of Verona.

People who went on tours with us really appreciate our flexibility: we do not have fixed tour’s hours, so we can arrange the time that fits the best. Moreover, we try to adjust the path according to your preferences, spending less time on spots you have already seen and dedicate more on your favourite sights. Read what people say about us on tripadvisor...

So, if you want to make the most out of your time in Verona, contact us or stop by our office!

OFFICE HOURS: Monday to Saturday (only closed on Sunday) from 10 am to 5 pm.

DIRECTIONS: We are located in Piazza Cittadella 11b, very close to Piazza Bra, the main square with the Arena.

From Piazza Bra you can arrive at our office on foot (3 minutes): pass under the arch of the gateway with the big clock (Portoni della Bra) and walk through Corso Porta Nuova for approximately 100

http://segwayverona.com/

14 CarolynAmasy CarolynAmasy | E-mail | 4. srpna 2017 v 20:02 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!

XRumer201708

15 CarolynAmasy CarolynAmasy | E-mail | 6. srpna 2017 v 4:06 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later!

XRumer201708

16 Dol33larFup Dol33larFup | E-mail | 13. srpna 2017 v 5:03 | Reagovat

<b>Добро пожаловать на наш сайт</b>
<b>V.I.P. Услуги
OpenVPN
DoubleVPN Service
Proxy/Socks Service</b>
<a href=http://0.00000007.ru/2#69uuKZWNz0>
<img>http://0.00000007.ru/3#mU79as7yqb</img>
</a>
------------------------
Постоянно огромное количество socks и proxy серверов онлайн
на сегодняшний день: 33557 IP в 198 странах мира
<b>Высокая анонимность - мы гарантируем, что все наши прокси сервера полностью анонимны</b>
(тоесть не ведут логов и не модифицируют http заголовки)</b>

Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика!
Сверхнадёжная защита IP и всех абсолютно соединений без применения VPN
Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Замаскировать или сменить ваш IP можно 2-мя кликами мыши.

<b>Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8
Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE)
Совместимо с любыми виртуальными машинами</b>

Безусловно САМЫЕ доступные расценки на безлимитный доступ при самом высоком качестве
Наше правило - больше приобретаешь - меньше платишь
Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске
-IP Hostname Language Uptime Country City Region-
Неизрасходованные прокси не сгорают при завершении периода действия аккуанта.
ICQ бот на абсолютно всех тарифных планах!
<b>Профессиональная техподдержка</b>
Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN
Полностью Анонимный VPN Сервис
Доступ по защищённому https протоколу
<b>Всё что необходимо для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату!</b>

<a href=http://0.00000007.ru/2#Zs16H05PKB>Vip proxy</a>
__________
порт openvpn
список прокси
вконтакте вход +на страницу обойти блокировку
петиция против блокировки вк

17 DannyIsoLF DannyIsoLF | E-mail | Web | 19. srpna 2017 v 18:13 | Reagovat

ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!!
Посмотрел и был в ШОКЕ....
Вот ссылка на Ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA

18 GeorgeGak GeorgeGak | E-mail | Web | 19. srpna 2017 v 22:13 | Reagovat

<a href=http://cyril-leytsihovich.ml/>прок млм уголовный, сетевой маркетинг проекты</a>

19 Sorogv Sorogv | E-mail | 22. srpna 2017 v 23:02 | Reagovat

Новые БЕСПЛАТНЫЕ секс флеш игры вас ожидают играйте онлайн на  https://vk.com/porno_flash_games

P.S. - ЗАХОДИТЕ И ИГРАЙТЕ в порно флеш ИГРЫ БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ на https://vk.com/porno_flash_games

20 Soroar Soroar | E-mail | 25. srpna 2017 v 5:37 | Reagovat

СМОТРИ КАЧЕСТВЕННОЕ ПОРНО ОНЛАЙН http://sexvipka.com/ ПОРНО ВИДЕО БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ ТЕБЯ ЛУЧШИЙ МИНЕТ https://minet-pornosex.ru/ МИНЕТ В ПЕРВЫЙ РАЗ БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

21 Sorovm Sorovm | E-mail | 25. srpna 2017 v 12:32 | Reagovat

СМОТРИ КАЧЕСТВЕННОЕ ПОРНО ВИДЕО БЕСПЛАТНО http://sexvipka.com/ ПОРНО HD БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
ЗАЦЕНИ МИНЕТ СЕСТРЫ https://minet-pornosex.ru/ ГЛУБОКИЙ МИНЕТ БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

22 Soroep Soroep | E-mail | 25. srpna 2017 v 16:31 | Reagovat

СМОТРИ ГОРЯЧЕЕ СЕКС ВИДЕО http://sexvipka.com/ ПОРНО ВИДЕО БЕСПЛАТНО БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
ЗАЦЕНИ ГОРЛОВОЙ МИНЕТ https://minet-pornosex.ru/ ЛУЧШИЙ МИНЕТ БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

23 Sorozw Sorozw | E-mail | 26. srpna 2017 v 2:56 | Reagovat

СМОТРИ КАЧЕСТВЕННОЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН http://sexvipka.com/ ПОРНО ВИДЕО БЕСПЛАТНО БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
ТАК ЖЕ НЕ ПРОПУСТИ СОСЕДКА ДЕЛАЕТ МИНЕТ https://minet-pornosex.ru/ ГОРЛОВОЙ МИНЕТ БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

24 Soromd Soromd | E-mail | 26. srpna 2017 v 3:41 | Reagovat

СМОТРИ ЛУЧШЕЕ СЕКС ВИДЕО http://sexvipka.com/ ПОРНО БЕСПЛАТНО БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
ТАК ЖЕ НЕ ПРОПУСТИ ЛУЧШИЙ МИНЕТ https://minet-pornosex.ru/ МИНЕТ СЕСТРЫ БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

25 PeterUnpax PeterUnpax | E-mail | Web | 26. srpna 2017 v 19:11 | Reagovat

“Adoro viaggiare in Segway”. Il modo migliore per cadere in amore con Verona in nessun tempo!
Quando si dispone di un breve tempo a coprire una citta, questo e un ottimo modo per farlo. Mi e piaciuto molto il nostro tour e guida. L'audio e stato un po' difficile, ma la guida li ha tenuti lavorando. Quando il suo caldo, questo e un ottimo modo per andare in giro e stare un po' fredda. Verona e una citta facile accesso per segway intorno. Abbiamo visto tutti i principali siti e ci hanno dato una buona sensazione per il layout della citta. Siamo stati in grado di tornare a pochi posti il giorno successivo per un po' di tempo.

https://www.regiondo.it/segway-historic-tour-in-verona

<b>Book Now</b> ''' http://segwayverona.com/

https://eu5.bookingkit.de/onPage/detail?e=2202759fc95947e409b3435a7ae87161&preview=true&lang=it

26 BbnvinvifY BbnvinvifY | E-mail | Web | Včera v 10:23 | Reagovat

online payday loan - http://paydayvax.org/
payday cash loans <a href="http://paydayvax.org/">payday loans online</a> ’

27 Scrbfrurry Scrbfrurry | E-mail | Web | Dnes v 18:42 | Reagovat

order cheap cialis
<a href="http://cialisofkl.com/">online cialis</a>
order cialis professional
<a href=http://cialisofkl.com/>cialis generic</a> ’

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Chystám: recenzi na matující krém Balea s limetkami; doporučení na šťávu Essence mojito; Co nového jsem si přivezla z Ameriky, zbytek fotek z USA, Recept na dort