~Pozastavení~
Občas tu bude nějaký článek.
Podrobnosti zde

Soutěž: Fotografická-3.Vyhodnocení

1. června 2012 v 19:35 | Bebe+fotografové+porotci |  Soutěže
V tomto kole vypadnou zase 2 soutěžící s nejmenším počtem hlasů od všech porotců. V tomto kole bylo 7 soutěžících a v příštím kole už jich bude jen 5! Maximum bodů, co jste mohli dostat, je 40. Zadání bylo vyfotit Nebe.
Myslím, že teď už všechny fotky jsou opravdu dokonalé a všichni, co se dostali až sem fotí úžasně. Je těžké za něco ubírat body, ale nemůžou mít všichni 40 :)

1.Soutěžící: Jazz
Hodnocení:
jéj :D páči sa mi to nebo, aj to, že ostatok je čierny, ale fotka mohla byť kvalitnejšia ;))
9/10 bodů
Wow, krásná fotka. Akorát by tam možná mohlo být trochu víc nebe, a fotka by mohla být více ostrá..
8.5/10 bodů
Dokonalá fotka...Akorát je na mně trochu moc tmavá... :)
9/10 bodů
Kdyby byla trochu víc ostrá a nebyly tam ty lehátka, tak je dokonalá. Vadí mi, že není tak kvalitní, ale ve tmě to jde těžko. A škoda, že tam není víc toho nebe.
8/10 bodů
Celkem: 34.5 bodů
2.Soutěžící: Camilka
Hodnocení:
páči sa mi to ^^ tie lúče sú pekné :) aj celkovo proste :D no mohlo to byť kus viacej umeleckejšie.. :/ prepáč :)
8/10 bodů
Dokonalá fotka! Působí skvěle.
10/10 bodů
Moc krásná fotka...Opravdu nádhera... :)
10/10 bodů
Moc hezká je. Sice je to jen 'obyčejné nebe', ale líbí se mi.
9/10 bodů
Celkem: 37 bodů
3.Soutěžící: El.
Hodnocení:
prepáč.. :// :C toto je pre mňa fakt dosť slabá fotka.. :// akurát sa mi tam páčia tie lúče, to je asi všetko..
4/10 bodů
To vypadá zajímavě.. jako díra kterou jde světlo.
9.5/10 bodů
Tahleta fotka mi připadá jako z filmu...Něco jako pohádka Anděl Páně... :) Moc se mi líbí... :P
10/10 bodů
Promiň, ale nelíbí se mi. Možná je hezká, jak tam svítí to slunce - je to takové magické. Ale jinak mě nijak nenadchla..
6/10 bodů
Celkem: 29.5 bodů
4.Soutěžící: Erbanka
Hodnocení:
:) tvoje nebo má takú zaujímavú fialkastú farbu. ^^ no fotka mohla byť naozaj kvalitnejšia :/ ale v podstate fotka ako taká je super ;)) :D
6/10 bodů
Zajímavé barvy, jen by mohla být fotka více kvalitní.
9/10 bodů
Oh...Zvláštní fotka...Něco mi to připomíná... :) No to je jedno, prostě je krásná... :)
10/10 bodů
Moc hezká fotka, akorát škoda s tou kvalitou. Má moc hezké barvy a působí takovým klidným dojmem :).
8/10 bodů
Celkem: 33 bodů
5.Soutěžící: jana-janishka
Hodnocení:
ou, toto je vážne zaujímavé ! :O :))) pôsobí to zvláštne, keď to slnko tam zapadá, potom je oblak a potom znova tá žiara zo slnka :D :) ak kvalita je super, originalita takisto ! 9.5/10 bodů
Krásné.. sice je tam víc moře, ale to nevadí.. na tom nebi jsou skvělé barvy.
9.5/10 bodů
Nádhera...Úžasné..Opravdu... :)
10/10 bodů
Ty barvy jsou krásné! Ta fotka jako taková se mi líbí hodně, ale na téma nebe to úplně není. Mohlo tam být víc toho nebe, za to ti strhnu půl bodu.
9.5/10 bodů
Celkem: 38.5 bodů
6.Soutěžící: Mrs.Tajemná
Hodnocení:
och, toto je úžasné ! :OO :))) neviem, asi nemám čo vytknúť, fakt sa mi to páči ! 10/10 bodů
Stejně jako u 'Jana- janishka'.. krásné. super barvy, ale mohlo by být vidět víc oblohy..
9.5/10 bodů
Taky moc krásná fotka... :) Ten odraz je úžasný...
10/10 bodů
To je dokonalé! Nemám co vytknout.
10/10 bodů
Celkem: 39.5 bodů

7.Soutěžící: Your-crazy-neighbor
Hodnocení:
;) tu je kvalita super ;)) ale nezáleží IBA na kvalite ;D páči sa mi aj ten oblak, je zaujímavý :) vcelku je to úžasné, no krajšie by to bolo bez toho naľavo z čoho trčia dve.. " paličky " ? :DD :D ale to sa neráta :D
10/10 bodů
Nádhera.. to je fakt skvělá fotka!
10/10 bodů
Wow...Nemám co vytknout...Moc se mi líbí... :P
10/10 bodů
Wow. Téma jsi dodržela, má to úžasnou atmosféru a barvy, naprosto nemám co vytknout. Škoda, že jsou tam ty sloupy nebo co to je, ale možná že tu fotku dělají zajímavější..
10/10 bodů
Celkem: 40 bodů

Vypadává:

Erbanka a El.

Oběma dvěma moc děkuju, že se přihlásili a že se dostali tak daleko! Obě jste byly šikovné a mrzí mě, že jste vypadly :(. Ale hold někdo vypadnout musel. Třeba se vám bude ještě víc dařit v jiných soutěžích v budoucnu. Diplomy vám udělám a dám je do příštího článku (zadání dalšího kola)

Pro všechny: Radši to po mně přepočítejte..kdyby náhodou. Matiky mi nejde, takže lepší bude když to přepočítáte.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Baruš Baruš | E-mail | Web | 1. června 2012 v 20:08 | Reagovat

krásné fotky :-) poněkud přísné hodnocení... já bych určitě nedala Kamilce tolik bodů oproti El.! Ale to je zas můj názor :-D

2 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 1. června 2012 v 20:11 | Reagovat

[1]: Je to přísné no..:( Každý má svůj názor :)

3 Erbanka Erbanka | Web | 1. června 2012 v 20:17 | Reagovat

Ach jo, to mě teda mrzí..:-(

4 El. El. | Web | 1. června 2012 v 20:22 | Reagovat

škoda, taky mě to mrzí

[1]: děkuju :))

5 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 1. června 2012 v 20:25 | Reagovat

[3]: :( mě taky, je to jen soutěž :)
[4]: škoda :( měla jsi hezkou fotku

6 Erbanka Erbanka | Web | 1. června 2012 v 20:46 | Reagovat

Nechci nic říkat, ale nějaké fotky jsou podle mne ukradené z netu. Ale asi ze mě mluví závist, ale působí to na mě tak ;-)

7 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 1. června 2012 v 20:47 | Reagovat

[6]: Já nevím, je to možné. Kdybys nějakou našla, dej mi určitě vědět.

8 MiSs Nelly MiSs Nelly | Web | 1. června 2012 v 20:57 | Reagovat

Všechny fotky jsou krásne ,hlavně se mi líbi poslední tři♥ Ale jinak všechny jsou krásne ;)

9 Vojta Vojta | Web | 1. června 2012 v 21:04 | Reagovat

MĚ SE NEJVÍC LÍBÍ FOTKA CAMILKY, VŠECHNY JSOU KRÁSNÉ :)

10 Mrs.Tajemná Mrs.Tajemná | Web | 1. června 2012 v 21:08 | Reagovat

Juchů :D nečekala sem že by se ten muj rybník tolik líbil :D děkuju :) už se těším na dlaší zadání ;)

11 ~ Bonitka ◡‿◡✿ ~ Bonitka ◡‿◡✿ | E-mail | Web | 1. června 2012 v 22:45 | Reagovat

5,6 a 7 :)

12 Adélka:) Adélka:) | Web | 1. června 2012 v 22:50 | Reagovat

Moc povedené fotky, od všech!! ale nejvíc se mi líbí Your-crazy-neighbor ...;)

13 jana-janishka jana-janishka | Web | 2. června 2012 v 6:58 | Reagovat

jéé,díky moc za hodnocení

14 Barbara Brunette Barbara Brunette | E-mail | Web | 2. června 2012 v 9:56 | Reagovat

Jsu to nádherné fotky. Ti co vypadly, vypadli právem. Jejich fotky se mi nelíbí. nejhezčí je má Jana :)

15 Lady-cvok Lady-cvok | Web | 2. června 2012 v 10:25 | Reagovat

Fotky jsou opravdu krásné :) Ta poslední je ale podle mě ze všech nejlepší ;) Ty barvy jsou fakt úžasné :)

16 monie-world monie-world | Web | 2. června 2012 v 13:14 | Reagovat

Někomu se to možná nezdá, ale když vám příjde na e-mail takové kvantum fotek- je celkem těžké hodnotit.. a navíc bodovat, všimnout si kvality, detailů.. a tak všeho

17 your-crazy-neighbor your-crazy-neighbor | Web | 2. června 2012 v 14:24 | Reagovat

:)) Děkuju moc :)) Vůbec jsem nečekala takový úspěch :O
Jojo ty "sloupy" jsou hrozné. Máme v domě takové úžasné okno kde jsou nádherné záběry nebe,jenže se tam zrovna staví barák,proto ty sloupy :/ .. Nojo..:/ Co se dá dělat, ale ještě jednou moc děkuju ! :)

18 Sayuri-sama Sayuri-sama | Web | 2. června 2012 v 14:47 | Reagovat

Všechny fotky jsou krásné, ale někdo musí vždy vypadnout z kola ven :)) Fandím všem :D

19 Smile-sany Smile-sany | Web | 2. června 2012 v 15:29 | Reagovat

Užasné fotky :)

20 Samantha* Samantha* | Web | 2. června 2012 v 15:33 | Reagovat

Opět sada krásných fotek:) ikdyž bys možná mohla vymýšlet trošku napaditější témata, ale to je na tobě:)

21 your-crazy-neighbor your-crazy-neighbor | Web | 2. června 2012 v 16:35 | Reagovat

[6]: Které myslíš ?

22 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 2. června 2012 v 17:30 | Reagovat

[20]: Jo to máš pravdu, jenže zase chci, aby to mohl vyfotit každý :/ uvidíme, příště snad vymyslím něco lěpšího :D

23 Erbanka Erbanka | Web | 2. června 2012 v 19:20 | Reagovat

[21]: Tu tvoji ne, tu jsi fotila ty to určitě vím, ale nějaké s tím sluncem mi tak trochu přijdou ukradené...

24 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 2. června 2012 v 19:31 | Reagovat

[23]: Vím, že ta od Mrs Tajemné není ukradená. Tu slečnu znám a vím, že je to jejich rybník :). Ostatní netuším, ale jestli se na něco takového přijde, okamžitě letí pryč a vás s El. beru zpět, protože by to bylo dost nefér!

25 Kestrin Coleridge Kestrin Coleridge | Web | 2. června 2012 v 19:48 | Reagovat

Ahoj :), v soutěži o nejlepší blog máš poslední možnost změnit své pořadí 8.května. Omlouvám se zpožděné upřesnění data ukončení...

26 Camilka Camilka | 3. června 2012 v 11:52 | Reagovat

[6]: taky by mě zajímalo, které fotky myslíš... ale je to věc názoru. mimochodem kdyby tvoje fotka byla trochu kvalitnější, mohla jsem třeba vypadnout já :-) a nevěš hlavu, Bebe určitě udělá další soutěže :D

27 Li* Li* | Web | 3. června 2012 v 16:47 | Reagovat

WOW...

28 long sleeve evening dress long sleeve evening dress | E-mail | Web | 23. října 2012 v 8:56 | Reagovat

Q. Why did the teacher write the lesson on the windows?
http://www.rundress.org/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Chystám: recenzi na matující krém Balea s limetkami; doporučení na šťávu Essence mojito; Co nového jsem si přivezla z Ameriky, zbytek fotek z USA, Recept na dort