~Pozastavení~
Občas tu bude nějaký článek.
Podrobnosti zde

Soutěž: Fotografická-2.Vyhodnocení

15. května 2012 v 15:40 | Bebe |  Soutěže
Tak a je tu vyhodnocení 2.kola fotografické soutěže! Jedna soutěžící se odhlásila, takže v tomto kole vypadne jakoby jen jeden soutěžící co poslal fotku + ona.
Celkem tedy bylo 9 soutěžících, ale 8 fotek. Maximum bodů je 40. Od každého porotce můžete dostat 10 bodů. Zadání bylo vyfotit vodu.

1.Soutěžící: Jazz
Hodnocení:
wow, tak táto fotka ma naozaj uchvátila ! :O je úplne super. :) páči sa mi, že si neodfotila obyčajnú rieku, jazero alebo niečo podobné... ;) úžasné makro. :)
10/10 bodů
Wow, krásná fotka! Dobrý nápad.
9/10 bodů
O la la... :)
10/10 bodů
Nádhera! Tak ta se ti fakt povedla. Prostě úžasné, profesionální.
10/10 bodů
Celkem: 39 bodů
2.Soutěžící: Adélka :)

Odhlásila se.
Celkem: 0 bodů
3.Soutěžící: Camilka
Hodnocení:
takisto ako u Jazz. :) kvalita je úplne úžasná, kvapky tiež ( :D ), ale mohla si ešte viac priblížiť ten list. :) no to sa za až takú chybu nepočíta ( u mňa ). ;)) a ešte by som ti vypychla, že na tej fotke vidno, že je to proste obyčajný krík.. ( xD viem že som náročná.. :// )
8.5/10 bodů
Perfektní fotka, líbí se mi že ty kapičky jdou jakoby od největší po největší- i když to asi není záměr.
10/10 bodů
Pěná fotka... :)
8/10 bodů
Mně se moc líbí. Možná si to mohla trochu přiblížit, ale líbí se mi to takhle. I kvalita je super. Líbí se mi ale o něco málo míň než ta Jazz.
9/10 bodů
Celkem: 35.5 bodů
4.Soutěžící: El.
Hodnocení:
tvoja fotka mi príde taká.. ničím zaujímavá. :/ mohla byť aj originálnejšia, aj kvalitnejšia.. :( tak snáď nabudúce bude lepšie. ;)
5/10 bodů
Docela zajímavá fotka, jen podle mě docela kazí to bílé na levém boku. Jinak se mi to líbí.
8/10 bodů
Moc pěkné, možná by to bylo hezčí, kdyby to nebylo černobílé... :)
9/10 bodů
Tahle fotka mi připadá úžasná! Mám ráda černobílé fotky a tenhle pohled jakoby na ten potok zepředu je úžasný. Strašně se mi líbí. Ale desítku ti zase nedám, jsou tu podle mě i o něco málo lepší fotky.
9/10 bodů
Celkem: 31 bodů
5.Soutěžící: Erbanka
Hodnocení:
prečo stále len rosa !? :D :D ( či dážď ? ) tvoja fotka mohla byť kvalitnejšia.. ale páči sa mi tá najväčšia kvapka. ^^
7/10 bodů
Zdá se mi že je fotka trochu rozmazaná, ale jinak je hezká.
8/10 bodů
Pěkná... :) :P
10/10 bodů
Zdá se mi taková 2D :D, ale těžko říct čím to je. Ta kvalita mohla být lepší, ale s tím se nedá nic dělat. Ta kapka je tam moc pěkná.
8/10 bodů
Celkem: 33 bodů
6.Soutěžící: jana-janishka
Hodnocení:
jéé, ja už chcem prázdniny ! :D úžasná fotka !
10/10 bodů
Konečně změna, něco trochu jiného. Miluju moře a tahle fotka se mi moc líbí.
9/10 bodů
Bomba, super, nádhera, perfektní, úžasné...Nemám co dodat... ♥
10/10 bodů
Tak ta je perfektní. Asi jsem se zamilovala. Strašně se mi líbí ty barvy, vlna, skála - všechno.
10/10 bodů
Celkem: 39 bodů
7.Soutěžící: Mrs.Tajemná
Hodnocení:
wau, naozaj zaujímavé ! :3 ten západ je nádherný. ♥ dala by som ti desiatku, ale neviem prečo ma telo nepustí. xDD proste je tu niečo, s čím nesúhlasím a neviem čo to je. :/
9/10 bodů
Úžasná fotka! Moře a západ slunce.. dokonalé.
10/10 bodů
Wow...! Moc pěkná fotka... :)
10/10 bodů
Ten západ slunce je krásný. Ještě ta loď tam♥. Možná to mohlo být zase trochu kvalitnější nebo trochu ostřejší barvy..nevím.
9/10 bodů
Celkem: 38 bodů
8.Soutěžící: Natt*
Hodnocení:
wow, to je originálne. ;) kvalita je tiež super, ale neviem.. nejaké to je také.. no.. jak by som to povedala ? neviem, ale divne sa mi na to pozerá. :/
8/10 bodů
Docela zvláštní fotka, ale připadá mi trochu divná.. moc mě nezaujala.
5/10 bodů
Pěkná, ale na mně moc tmavá...
5/10 bodů
Není špatná, je taková zvláštní. Je hezké jak se tam třpytí to slunce. Není špatná, ale zdá se mi taková obyčejnější než ostatní. Promiň.
7/10 bodů
Celkem: 25 bodů
9.Soutěžící: Your-crazy-neighbor
Hodnocení:
haha. :D u všetkých sa tu zatiaľ objavila voda ako v prírode.. :) :D u teba hodnotím originalitu.. a samozrejme aj kvalitu. :)) a zbožňujem aj ten retro efekt ! ^^ vždy sa mi páčil, páči sa mi aj teraz a vždy aj bude ! ;D ale predsa len... nejaká chybyčka by sa tu našla. je to také.. vieš.. pravdepodobne si to fotila u seba doma a nedala si si žiadnu námahu niekam preto chodiť. :( prostéé.. x)
8/10 bodů
Tak to je originální! :D Dobře si to pojala, zajímavé..
8/10 bodů
Promiň, ale na mně je to moc obyčejné...Kdybych to měla srovnat s ostatnámi, tak je to asi ta nejslabší fotka...Promiň...
2/10 bodů
Ta je dobrá :D. Rozesmála mě. Máte hezké umyvadlo. K hodnocení: Originalita tu nechybí, kvalita docela dobrá, zase tam máš krásný efekt (nebo mi to tak alespoň přijde), mě se teda líbí. Ale zase s některými fotkami se to nedá srovnat.
7/10 bodů
Celkem: 25 bodů

Vypadává:

Jak už jsem psala, že jedna soutěžící se odhlásila (Adélka), takže vypadává ona. A kdo společně s ní?
To se rozhodne v anketě! Protože Your-crazy-neighbor a Natt* mají stejně hlasů (25).
Proto druhé jméno nepostupujícího zveřejním až v zadání dalšího kola - rozhodne anketa!
Hlasujte!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Kdo postoupí do dalšího kola?

Your-crazy-neighbor
Natt*

Komentáře

1 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 15. května 2012 v 15:42 | Reagovat

Já nevím, pro koho hlasovat. Oběma jsem dala sedm - obě se mi líbí tak nastejno. Takže si napište, kdo chce hlas :)

2 Micheline M. Micheline M. | Web | 15. května 2012 v 16:00 | Reagovat

Your-crazy-neighbor         100% (1) :)) Líbí se mi víc :)

3 your-crazy-neighbor your-crazy-neighbor | Web | 15. května 2012 v 16:10 | Reagovat

:D Děkuju za hodnocení :) Čekala jsem,že mě odsoudíte,že je to obyčejné a wow ! :) Děkuju moc ^^
Já vím,že je to obyčejné a nedá se to srovnávat.. Chtěla jsem poslat jinou jenže mi přišla tak dobře deptající,že jsem ji nakonec poslala :D A Jazz, opravdu nádherná fotka :)

4 your-crazy-neighbor your-crazy-neighbor | Web | 15. května 2012 v 16:12 | Reagovat

Bebe já bych poprosila, jestli můžu ^^ děkuju :)

5 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 15. května 2012 v 16:15 | Reagovat

[4]: Jojo :) už ti ho dám

6 Adele Adele | Web | 15. května 2012 v 16:37 | Reagovat

taky si to myslím :)
ps.: nechceš se přihlásit u mě na blogu do souteže?:)

7 monie-world monie-world | Web | 15. května 2012 v 16:41 | Reagovat

Já dávám hlas your-crazy-neighbor ;)

8 Ell Ell | Web | 15. května 2012 v 16:51 | Reagovat

v pohodě. :) koukám, že hodně lidí je na gymplu :)

9 Samantha* Samantha* | Web | 15. května 2012 v 17:06 | Reagovat

Užasné fotky.. musím uznat že všechny fotografky mají talent a jistě dobrý foťák:) už chci léto a vodu!!:)

10 camilkyblog camilkyblog | Web | 15. května 2012 v 17:44 | Reagovat

díky :D já věděla že to mám přiblížit ale co, postupuju a příště to snad bude lepší :D mimochodem Jazz - krásná fotka 8-)

11 Baruš Baruš | E-mail | Web | 15. května 2012 v 18:01 | Reagovat

Já jsem dala hlas Natt*, myslím že si s tím dala větší práci... Že šla hledat do přírody a sama vím, jak těžké je to dobře zaostřit :D odlesky slunce mě dostaly úplně :-D JCN vsadila na originalitu, ale abych pravdu řekla... umyvadlo vyfotit dokážu taky :D nic ve zlym ne že bych nějak kritizovala, ale když si to porovnám.... :-)

12 Liz Dream Liz Dream | E-mail | Web | 15. května 2012 v 18:07 | Reagovat

Některé fotky jsou vážně pěkné!!:)))

13 Lady-Luci Lady-Luci | Web | 15. května 2012 v 18:24 | Reagovat

Moc hezké fotky, ale hlas asi dám Your-crazy-neighbor  :)

14 H. H. | Web | 15. května 2012 v 18:25 | Reagovat

No páni! Mě zaujali všechy :) Tady máme samý talent! :) :D

15 >Paty< >Paty< | Web | 15. května 2012 v 18:32 | Reagovat

Dávám hlas 1. :-)

16 your-crazy-neighbor your-crazy-neighbor | Web | 15. května 2012 v 19:01 | Reagovat

Děkuju všeem :)

[11]:  V pohodě, však máš pravdu :) Je to prostě o názoru a ještě k tomu každému se líbí něco jiné, každý má jiný styl,atd. :)

17 smile-sany smile-sany | Web | 15. května 2012 v 19:47 | Reagovat

Your-crazy-neighbor  61.5% (8)  
:D

18 Vojta Vojta | Web | 15. května 2012 v 20:10 | Reagovat

Hlásnuto pro Natt*:-)

19 Vojta Vojta | Web | 15. května 2012 v 20:11 | Reagovat

Jinak všechny fotky jsou moc pěkné ;)

20 Erbanka Erbanka | Web | 15. května 2012 v 20:21 | Reagovat

Jé jsem moc ráda že jsem postoupila, nečekala jsem to :D Jinak jsem hlasovala pro Your_crazy_neighbour, protože fotí vážně hezky, ačkoli takhle fotka není nic moc tak jsem si jistá, že talent má ;-)

21 Meggie♥ Meggie♥ | Web | 15. května 2012 v 20:23 | Reagovat

Fotka Your-crazy-neighbor se mi líbí nejméňě :)

22 your-crazy-neighbor your-crazy-neighbor | Web | 15. května 2012 v 20:31 | Reagovat

[20]: Děkujuu :)

[21]: :)

23 Ady. Ady. | 15. května 2012 v 20:50 | Reagovat

mám dotaz :D až tahle soutěž skončí, bylo by zase něco podobného? štve mě, že jsem jí nestihla :D ://
mimochodem, hrozně mě rozesmála fotka od your-crazy-neighbor :D :))

24 Adélka :) Adélka :) | Web | 15. května 2012 v 21:21 | Reagovat

Moc pěkné fotky...je mi moc líto, že nemůžu pokračovat, ale vážně nestíhám :/...
můj tip na výherce je zatím Jazz, opravdu pěkné fotky ;) a k té anketě, pro mě je lepší Your-crazy-neighbor :))

25 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 15. května 2012 v 21:57 | Reagovat

[23]: Určitě bude ;)
:D mě taky! Je povedená

[24]: To jo no :( chápu tě

26 lauraadiefuchs lauraadiefuchs | Web | 15. května 2012 v 22:03 | Reagovat

Focení jde mimo mě, ale Camilky fotka se mi líbí nejvíc *_____*

27 jana-janishka jana-janishka | Web | 16. května 2012 v 6:24 | Reagovat

jéé,díky za hodnocení,už jak sem viděla ty kapky vody na těch listech na ostatních fotkách,ymslala jsem,že jen já budu mít něco jiného a že asi vypadnu
takže ještě jednou moc děkuju!

28 Krásná s Oriflame Krásná s Oriflame | Web | 16. května 2012 v 8:37 | Reagovat

Studujete a bylo Vám již 15 let? Chcete si přivydělat nebo nakupovat kosmetiku s výraznou slevou?
Vypadejte skvěle, vydělejte si peníze, bavte se.
Na našich stránkách se dočtete o atraktivní a časově nenáročné spolupráci s přírodní švédskou kosmetikou Oriflame. :-)

http://krasna-s-oriflame.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu.

29 Neluška... Neluška... | E-mail | Web | 16. května 2012 v 12:59 | Reagovat

Your-crazy-neighbor         68.2% (15)

30 Veronica >> iheart-onedirection.blog.cz Veronica >> iheart-onedirection.blog.cz | Web | 16. května 2012 v 13:38 | Reagovat

jsou to moc krásný fotky..:)) líbí se mi ty vlny jak naráží do skály...:)) >3

31 Mr.Treba :) Mr.Treba :) | Web | 16. května 2012 v 14:13 | Reagovat

Krásne fotky , dala jsem hlas your-crazy-neighbor :) I když je to obyčejná fotka , mě se strašně líbi , i jak ta voda tam jakoby stíka , fakkt kráása ♥ Ale od všech :)

32 Ell Ell | Web | 16. května 2012 v 17:12 | Reagovat

Omg...většina z nich je stažena z netu...

33 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 16. května 2012 v 17:38 | Reagovat

[32]: Proč myslíš?

34 Erbanka Erbanka | Web | 16. května 2012 v 18:01 | Reagovat

[32]: No taky mi nějaké tak přijdou ;-) Ale já mám čisté svědomí, fotila jsem ji sama :-)

35 Cornetto^^ Cornetto^^ | Web | 16. května 2012 v 18:09 | Reagovat

ja som hlasla za Your-crazy-neighbour, má lepšiu fotku.. :)

36 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 16. května 2012 v 18:42 | Reagovat

[34]: :( nikde na Googlu jsem je zatím nenašla a jestli najdu, tak to bude problém :/ :-P :-x

37 Natt* Natt* | Web | 16. května 2012 v 19:21 | Reagovat

mohu poprosit adminku: mohu si vyměnit fotku ? :-( asi ne co ? :-(

38 camilkyblog camilkyblog | Web | 16. května 2012 v 19:46 | Reagovat

[26]: díky moc! :-)

39 Mishelle* Mishelle* | Web | 17. května 2012 v 20:11 | Reagovat

Natt*    
41%     (16)

40 cheap prom gowns cheap prom gowns | E-mail | Web | 23. října 2012 v 8:58 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Chystám: recenzi na matující krém Balea s limetkami; doporučení na šťávu Essence mojito; Co nového jsem si přivezla z Ameriky, zbytek fotek z USA, Recept na dort