~Pozastavení~
Občas tu bude nějaký článek.
Podrobnosti zde

Soutěž: Fotografická-1.Vyhodnocení

29. dubna 2012 v 9:42 | Bebe |  Soutěže
Tak a je to tu :), vyhodnocení fotografické soutěže. Řekla bych, že fotky se celkově moc povedly a že bude asi těžké vybrat nejhorší. Celkem je 11 soutěžících a v tomto kole vypadnou 2 soutěžící s nejmenším počtem bodů. Maximum bodů je 40. Od každého porotce můžete dostat 10 bodů. Zadání bylo vyfotit strom.



1.Soutěžící: Jazz
Hodnocení:
wow, super ! :) táto fotka ma fakt uchvátila, je to naozaj originálne ! ;) farby sú tiež super, len si si mohla nájsť krajší strom ( :D ), bolo by to EŠTE krajšie ! ;)) :)
10/10 bodů
Tak tato fotka je nádherná! Hezky umělecká, řekla bych :) Opravdu se mi moc líbí.
10/10 bodů
Krásná fotka, nic bych neměnila...Je pěkná a elegantní... :)
10/10 bodů
Tak ta se povedla! Je hodně ostrá, umělecká, smekám! Ten pohled takhle ze spoda je moc pěkný :).
10/10 bodů
Celkem: 40/40 bodů
2.Soutěžící: mary-kate33
Hodnocení:
uff... prepáč, nechcem si vytvárať s ľuďmi zlé vzťahy, ale tvoja fotka sa mi fakt nepáči... :(( kvalita nie je dobrá ( a aj ten zdroj to celé kazí - či už farbou alebo fontom - to je iba taká prípomienka, lebo viem, že záleží na FOTKE, nie na úprave. ;) ) a celé to mohlo byť umeleckejšie. :C :C
2.5/10 bodů
Tak abych pravdu řekla- nic moc.. obyčejná fotka, nic extra. Promiň, ale šlo by to i lépe.
5/10 bodů
No, tady se mi nelíbí to, že tam je ten blog napsaný, ničí to tím fotku.
6/10 bodů
Promiň, ale mě se ta fotka vůbec nelíbí. Není moc kvalitní a ostrá, navíc jí kazí ten zdroj (ale to by se dalo odpustit). Nějak mi nepřirostla k srdci, promiň.
3/10 bodů
Celkem: 16.5 bodů
3.Soutěžící: Adélka :)
Hodnocení:
no.. mohli by byť sýtejšie farby a aj stromy by mohli byť krajšie.. xD neviem no, nič viac k tomu nemôžem dodať..
6/10 bodů
Podařená fotka, opravdu moc pěkná. Mě osobně se tento styl fotek strašně líbí- tím sis u mě získala + :)
10/10 bodů
Krásná fotka, vím, že jsem psala, že ten blog ničí tu fotku, ale tady je to malinké a navíc na mně působí dobrým dojmem
10/10 bodů
Tahle fotka se mi moc líbí. Nezdá se mi obyčejná, je zvláštní a to slunce je tam krásné. Ale na druhou stranu jsou tu i o něco lepší fotky.
8/10 bodů
Celkem: 34 bodů
4.Soutěžící: Camilka
Hodnocení:
jé, tak to je úžasné ! :)) kvalita je fakt super, a asi už nemám čo dodať.. keď, tak len toľko, že ten konár s kvetmi nemusel íst tak priamo do hora, chápeš ? :D podľa mňa by to bolo krajšie keby šiel napr. šikmo alebo tak nejak.. ;)
9.5/10 bodů
Wow! Fotíš jako profesionál! :) Je to krásně ostré, dokonalé. To snad ani nepotřebuje komentář.
10/10 bodů
Oooo..Pěkné...
9/10 bodů
Nádherná fotka! Je strašně kvalitní, ostrá. A ty syté barvy, navíc sis vybrala krásný strom. Nemám slov.
10/10 bodů
Celkem: 38.5 bodů
5.Soutěžící: El.
Hodnocení:
tak.. čo ti poviem. :D akó, videla som aj o dosť neprofesionálnejšie fotky, ale aj ty si sa mohla viac posnažiť.. :// naozaj to mohlo byť umeleckejšie a mohla si skôr zdôrazniť kvalitu tvojho foťáka.. ;)
6/10 bodů
Tato fotka patří k těm slabším, neříkám že je strašná- ale není ničím originální. Bohužel mě ničím nezaujala.
5/10 bodů
Krásná fotka... :)
9/10 bodů
Neříkám, že ta fotka není pěkná-docela se mi líbí, ale znám hezčí :). Je taková obyčejnější, ale celkem se mi líbí.
7/10 bodů
Celkem: 27 bodů
6.Soutěžící: Erbanka
Hodnocení:
tvoja fotka mi príde dosť taká obyčajná.. a ten strom sa mi už vôbec nepáči. xD neviem, ale vyzerá to jak keby si fotku aj zmenšovala. takže tak. prepáč, ale mohlo to byť OVEĽA lepšie. :C
4/10 bodů
Fotka na mě působí trošku depresivně :D Ale to samozřejmě neubírá její kvalitě ;) Podle mě je to pěkná fotka.
9/10 bodů
Je pěkná... :)
9/10 bodů
Působí sice trochu smutně a depresivně, ale nikdo neřekl, že má být veselá :). A navíc je tím i zajímavá a jiná od ostatních. Akorát kvalita mohla být o něco větší.
8/10 bodů
Celkem: 30 bodů
7.Soutěžící: jana-janishka
Hodnocení:
jéj, to je pekné ! :) tvoja fotka na mňa pôsobí veľmi dobrým dojmom, keďže tam je tá príroda, voda... vieš.. :D jediné, čo ti vypichnem, je to, že je to kus nekvalitné.. ://
8.5/10 bodů
Tak tady je to těžké- ale fotka se mi celkem líbí. Dost jí 'přilepšuje' to že je tam voda, jinak celkem obyčejná fotka, ale mě se líbí.
7/10 bodů
Nádhera, nemám co vytknout..Moc pěkná
10/10 bodů
Docela se mi líbí. Ta voda je moc hezká, ta fotka působí tak 'živě', ale zase se mi nezdá ničím moc zajímavá a ani ta kvalita není tak dobrá. Ale celkem se mi líbí.
7/10 bodů
Celkem: 32.5 bodů
8.Soutěžící: Mrs.Tajemná
Hodnocení:
no hneď na začiatok ti musím pochvaliť kvalitu. :) len si si mohla vybrať krajší strom.. .D to je asi tak všetko..
7/10 bodů
Bez úprav- čistě přírodní.. přesto celkem pěkná :) Není to špatná fotka, ale ani nejlepší.
6/10 bodů
Pěkná fotka, jenom se mi zdá celkem obyčejnější od těch ostatních.
7/10 bodů
Je docela pěkná, kvalita je taky super. Je sice obyčejnější, ale není špatná :).
6.5/10
Celkem: 26.5 bodů
9.Soutěžící: Natt*
Hodnocení:
tiež fotená na ten super spôsob ako u Jazz a Your crazy neighbor.. :D čo ste sa dohodli ?? :D :D tvoja fotka sa mi inak mooc páči ! :)) máš podobný foťák ako ja. :D myslím spôsobom fotenia. :P
10/10 bodů
Perfektní! Úžasná fotka, opravdu se moc povedla :) Jedním slovem- dokonalá.
10/10 bodů
Krásná fotka a pěkný úhel focení.
10/10 bodů
Wow! Tak ta je nádherná. Zamilovala jsem si jí na první pohled. Je krásně zaostřená, navíc břízy jsou pěkné :D. Opravdu profesionální.
10/10 bodů
Celkem: 40 bodů
10.Soutěžící: Smile-sany
Hodnocení:
na fotke sa mi páči tá sýtosť farieb. ;) len mi tam kus vadí to okolie.. :/ mohla to byť radšej ČISTO príroda.. :D
7/10 bodů
Není to špatné, ale mohlo by to být i lepší. Řekla bych že je to takový zlatý střed ;)
5/10 bodů
Pěkná fotka, ale nějak zajímavě na mně nepůsobí.
7/10 bodů
Strom jsi vybrala hezký, ale to pozadí - ty domy se mi tam nelíbí. Celkově bych řekla, že je taková obyčejnější, ale zase má pěkně syté a barevné barvy.
6/10 bodů
Celkem: 25 bodů
11.Soutěžící: Your-crazy-neighbor
Hodnocení:
... fotená na ten istý spôsob ako u Jazz a ten " spôsob " ( :D ) sa mi moc páči ! :)) a ešte ti chválim aj ten efekt ( keď sa to dá nazvať efektom ) - taký do modro-biela, taký jak keby retro. =D
10/10 bodů
Podobně jako u předchozí fotky- nemám co dodat.. skvělá fotka a úprava taktéž :)
10/10 bodů
Nádherná fotka a taky nic bych neměnila. Krásné nebe a strom.
10/10 bodů
Je nádherná! Připomíná mi trochu fotku Natt* a líbí se mi stejně jako její fotka. Navíc tenhle modro-bílý efekt já naprosto zbožňuju.
10/10 bodů
Celkem: 40 bodů


Vypadává:

Mary-kate33
Smile-sany
Je mi to líto, ale berte to tak, že někdo vypadnout musel..každopádně moc děkuju, že jste se přihlásili, že jste fotky poslali a třeba vám to vyjde v nějaké jiné soutěži. Diplom vám udělám a dám ho do dalšího článku - do zadání.

A ostatním přeju hodně štěstí v dalších kolech
Zadání dalšího kola bude v příštím článku.






 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Sčítání lidí


Komentáře

1 smile-sany smile-sany | Web | 29. dubna 2012 v 10:35 | Reagovat

škoda no.:D Měla jsem tech fotek víc mohla jsem poslat lepší bez tech domu,ale nedá s enic delat..Poslala jsem spatnou :/

2 Erbanka Erbanka | Web | 29. dubna 2012 v 10:53 | Reagovat

Jsem moc ráda, že jste mi dali 30 bodů, do celkového počtu jen 10 bodů, to je dobré ;-)

3 Erbanka Erbanka | Web | 29. dubna 2012 v 10:55 | Reagovat

Mimochodem Your-crazy-neighbor tvoje fotka se mi lbíí nejvíce fakt krásná :-)

4 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 29. dubna 2012 v 11:07 | Reagovat

[1]: To je škoda no :( tak někdy příště :)
[2]: :) jo to je!

5 Jazz Jazz | Web | 29. dubna 2012 v 11:09 | Reagovat

díky za 40 bodíkov :)

6 your-crazy-neighbor your-crazy-neighbor | Web | 29. dubna 2012 v 13:18 | Reagovat

Jééj :) Děkuju moc ^^

7 ~ Bonitka ◡‿◡✿ ~ Bonitka ◡‿◡✿ | E-mail | Web | 29. dubna 2012 v 13:33 | Reagovat

Fúúha,to sú krásne fotky ! *---* Určite sa už musím niekedy vybrať do prírody a fotiť aj ja ! :3

8 - monika - - monika - | Web | 29. dubna 2012 v 14:51 | Reagovat

DÍKY ... :-)

9 Samantha* Samantha* | Web | 29. dubna 2012 v 14:53 | Reagovat

Gratuluji všem zúčastněným..
Máš užasný design!!:)

10 Natt* Natt* | Web | 29. dubna 2012 v 15:59 | Reagovat

Je dekuji moc , to jsem necekala. 40 bodu ze 40.. Fakt moc diky a blahopreji i ostatnim! :-)

11 Lady-cvok Lady-cvok | Web | 29. dubna 2012 v 18:22 | Reagovat

Tak některé fotky jsou jako od profesionála! Vážně nádherné! :) Ostatní takové vcelku obyčejné, ale taky pěkné :))

12 Mrs.Tajemná Mrs.Tajemná | Web | 29. dubna 2012 v 18:28 | Reagovat

Já postoupila? Juchů :D .. Děkuju! :)

13 Adélka :) Adélka :) | Web | 29. dubna 2012 v 20:33 | Reagovat

34 bodů to je celkem fajn :)) Díky, že postupujů ;)

14 jana-janishka jana-janishka | Web | 1. května 2012 v 17:34 | Reagovat

díky za hodnocení!

15 Camilka Camilka | Web | 7. června 2012 v 18:44 | Reagovat

vím že už je pozdě, ale přece - fotka Jazz je ukradená http://www.botanickazahrada.mtf.stuba.sk/?st=dreviny&stranka=sequoiadendron-giganteum

16 Bebe Sušenka Bebe Sušenka | Web | 7. června 2012 v 18:48 | Reagovat

[15]: Jojo, tuhle stránku jsem viděla, ale díky za upozornění. Jazz už jsem mejl poslala, ale ještě se neozvala.. :/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Chystám: recenzi na matující krém Balea s limetkami; doporučení na šťávu Essence mojito; Co nového jsem si přivezla z Ameriky, zbytek fotek z USA, Recept na dort